Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Δρ. Γεώργιος Πεκρίδης

Συνεργάτης Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Δρ. Γεώργιος Πεκρίδης
Δρ. Γεώργιος Πεκρίδης

O Δρ. Γεώργιος Πεκρίδης είναι χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων και καινοτόμων μεθόδων επεξεργασίας πόσιμου νερού και υγρών αποβλήτων.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Κοζάνης, ενώ σήμερα είναι ειδικός συνεργάτης σε θέματα νερών στο Γραφείο του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ομιλητές

Keynote Speaker Zohar Yinon Zohar Yinon was appointed In Sep. 2011 CEO of Hagihon Company Ltd. In his tenure he led a "turn around" integrative recovery plan that positioned the company as the leading regional/municipal Water & Wastewater utility in Israel and top ranked globally. Prior to this, Zohar held C-level positions ( CFO of IMI, VP Biz Dev in Granite) in Israel’s private and public sectors, with extensive experience in traded TASE Holding companies ( Housing& Construction, Granite Hacarmel Investments) dealing mainly with infrastructure management related issues, including water & wastewater, renewable energy, natural gas, waste management, and public transportation.
Keynote Speaker Πάμπος Χαραλάμπους Ο Πάμπος Χαραλάμπους είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Κυπριακού Υδατικού Συνδέσμου. Από το 2013 δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος σύμβουλος παροχής υπηρεσιών στην εφαρμογή των πρακτικών και μεθοδολογιών του Διεθνούς Υδατικού Συνδέσμου [International Water Association (IWA)] για τη βέλτιστη διαχείριση δικτύων ύδρευσης.
Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης Ο Κωνσταντίνος Γ. Βαρλαμίτης, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων είναι Οικονομολόγος με μεγάλη εμπειρία στον Τραπεζικό χώρο όπου είχε αναλάβει υψηλές Διευθυντικές θέσεις κυρίως στο χώρο της ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.
Δρ Κωνσταντίνος Βαφειάδης Ο κ. Βαφειάδης είναι Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. με αρμοδιότητες τα διεθνή έργα και την ανάπτυξη της εταιρίας. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε σύνθετα έργα πληροφορικής, με έμφαση στο χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς και στο σχεδιασμό και υλοποίηση επενδυτικών, ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων.
Χριστόδουλος Βογιατζής Ο Χριστόδουλος Βογιατζής είναι διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Δράμας και έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης. Έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό μελετών σε αντίστοιχα έργα όπως την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Δράμας, Ξηροποτάμου, Χωριστής κ.α.
Άγγελος Δημητρόπουλος Ο Άγγελος Δημητρόπουλος είναι Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Παιδείας και Κ.Ε.Π. στο Δήμο Ηλιούπολης ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2011.
Δημήτριος Καρασταύρου O Δημήτριος Καρασταύρου είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής. Από το 2014 συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΕΥΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης- Αποχέτευσης) και ασκεί τα καθήκοντα του συντονιστή της επιτροπής ΕΣΠΑ της ΕΔΕΥΑ.
Ιωάννης Καχριμάνης Ο Γιάννης Καχριμάνης Mηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με ειδικότητα ενεργειακού μηχανολόγου μηχανικού, είναι Γεν. Διευθυντής της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών.
Παντελής Κούκος Ο Παντελής Κούκος είναι ιδρυτής της K&O Advisory Services S.A., CEO της DIPA Business Solutions LTD (Λευκωσία- Κύπρος) και επίσης CEO της PLM (UK) LTD (Λονδίνο- UΚ). Είναι μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ελληνοκινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνο- Σαουδαραβικής Οικονομικής Συνεργασίας.
Ιωάννης Λάμπρου Ο Ιωάννης Λάμπρου είναι Πρόεδρος της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης –Αποχέτευσης του Δήμου Ερέτριας. Έχει διατελέσει στέλεχος της ΔΕΗ επί σειρά ετών και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων –Ποιότητα Ζωής Δήμου Ερέτριας.
Απόστολος Μπαλογιάννης Ο Απόστολος Μπαλογιάννης είναι Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ από το 2005. Είναι Μέλος της Επιτροπής ΙΙΙ της EUREAU (Οικονομική Επιτροπή) που σκοπό έχει την σύνταξη προτάσεων, σχεδίων και οδηγιών στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.
Κωνσταντίνος Παπαδάκης Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης είναι βοηθός Γενικού Διευθυντή στην ΕΥΔΑΠ ΝΗΣΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ, όπου έχει εκτελέσει δεκάδες αυτοψίες σε νησιωτικούς δήμους στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, για αποτύπωση και αξιολόγηση των υποδομών Ύδρευσης και αποχέτευσης. Έχει ειδικευθεί σε θέματα επεξεργασίας νερού, εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης και H/M εγκαταστάσεων καθώς και σε θέματα διαχείρισης πιέσεων (DMA’s & Pressure Management) και συστημάτων SCADA.
Δρ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος O Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι Δρ Υδρογεωλόγος και Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ. Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης ως Εμπειρογνώμονας στη Διαχείρισης Υδατικών Πόρων και στη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Μ.Ο.Δ). ενώ παράλληλα, διετέλεσε και Σύμβουλος του Προέδρου της Μ.Ο.Δ. σε θέματα Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Γ’ Κ.Π.Σ. - Ε.Σ.Π.Α.). Επίσης εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης - Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών (Ε.Κ.Β.Α.Α. - Ι.Γ.Μ.Ε.Μ.), στον τομέα της βασικής έρευνας και μελέτης μικρών και ευρύτερων περιοχών, με ειδικότερη απασχόληση στα έργα Υδρογεωλογικής Έρευνας.
Δρ. Γεώργιος Πεκρίδης O Δρ. Γεώργιος Πεκρίδης είναι ειδικός συνεργάτης σε θέματα νερών στο Γραφείο του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Κοζάνης. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων και καινοτόμων μεθόδων επεξεργασίας πόσιμου νερού και υγρών αποβλήτων.
Nικόλαος Πετρούλιας Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και Πρόεδρος του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου. Ο Νικόλαος Πετρούλιας αποτέλεσε ένα εκ των ιδρυτικών μελών του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου (Ε.Υ.Σ.) και μέλος του 1ου ΔΣ του Συνδέσμου.
Κωνσταντίνος Σίδας Ο Κωνσταντίνος Σίδας διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στη Δ.Ε.Υ.Α. Αλοννήσου ενώ μετά τη συγχώνευση της Επιχείρησης με το Δήμο και μέχρι σήμερα, είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Έχει ειδικευθεί σε θέματα επεξεργασίας νερού, εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων καθώς και σε θέματα κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης κολυμβητικών δεξαμενών.
Κωνσταντίνα Σταυρούλια Η Κωνσταντίνα Σταυρούλια είναι Διευθύντρια Δικτύου Ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ ΑΕ. από το 2014, υπεύθυνη για τη λειτουργία, συντήρηση και βελτίωση του δικτύου ύδρευσης της Αττικής. Έχει διατελέσει Προϊσταμένη Υπηρεσίας Τομέα Παπάγου Αποχέτευσης, της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, Τεχνικός Σύμβουλος διαχείρισης έργων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ ΝΗΣΩΝ καθώς και επί 15 και πλέον έτη, επικεφαλής ομάδων μηχανικών και τμημάτων ιδιωτικών τεχνικών εταιρειών, με αντικείμενο τη μελέτη και επίβλεψη σημαντικών Δημοσίων Έργων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Γεωργία Στεφανάκου Η Γεωργία Στεφανάκου είναι Βοηθός Γενική Διευθύντρια Έργων Ανατολικής Αττικής της ΕΥΔΑΠ ΑΕ από τον Οκτώβριο του 2016. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, επεξεργασίας λυμάτων, συμπαραγωγής θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και στην διοίκηση των έργων και των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ ΑΕ.
Δημήτριος Φουφέας Ο Δημήτριος Φουφέας, είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΕ. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία και ειδίκευση στη διαχείριση δικτύων ύδρευσης, στην ανάπτυξη έξυπνων συστημάτων μετρήσεων, στον έλεγχο και ανίχνευση διαρροών και στον υπολογισμό του Υδατικού Ισοζυγίου.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚH ΥΠΟΣΤHΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR